Over onze webwinkel

Wij verkopen een enorme diversiteit aan zijden bloemen, decoratietakken, bladtakken, zijden boeketten, kunstplanten, kunstbomen en uv- en weersbestendige buitenbeplanting. Onze diversiteit is zo groot dat het u misschien duizelt of u nu wel de juiste keuze heeft gemaakt in onze webwinkel. In dat geval kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren.

Voor een zakelijke wisselservice kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook een afspraak maken zodat wij in onze toonzaal voorbeelden kunnen laten zien van de mogelijkheden.

Het kan voorkomen dat ondanks onze grote diversiteit toch die ene bloem of boom, die u nu juist wilt hebben, niet op de website staat. Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij gaan met plezier op zoek voor u!

De zijden bloemendecoratietakkenkunstplanten in onze webwinkel zijn professioneel gefotografeerd, zodat ze qua kleur en vorm precies zo zijn als u ze krijgt aangeleverd. In sommige situaties kan het toch van belang zijn om de bloem, plant of tak in levende lijve te bekijken. In dat geval kunt u een afspraak met ons maken voor een bezoek aan onze toonzaal , waar wij u voorbeelden kunnen laten zien.

Bekijk onze webwinkel

Particulieren & bedrijven

Zakelijke mogelijkheden