Over ons

Elromarte Bloemstukservice is opgericht door Rosanne Kanis en Ellen Lijklema en bestaat sinds 2012. Binnen ons familiebedrijf staan kwaliteit, optimale service en een groot gevarieerd assortiment in zijden kunstbloemen en huisdecoratie met een scherpe prijsstelling centraal.  

Elromarte Bloemstukservice

Elromarte Bloemstukservice ziet zijden kunstbloemen en kunstplanten als kunstwerken en een ode aan de natuur. Zoals een mooi geschilderd bloemenboeket de aandacht kan trekken en een gevoel van behagen kan opwekken, zo zien wij onze creaties als een driedimensionale variant hiervan.

Elromarte wil de wereld een stukje mooier maken en door middel van onze creaties en beplantingsadviezen in uw leef- en werkomgeving, uw sociaal, maatschappelijk en economisch rendement verhogen.

Dit is precies Elromartes specialiteit!

Een prettige sfeer in uw bedrijf, restaurant, praktijk, huis of op de werkvloer is in deze hectische samenleving van steeds groter belang geworden. Even een moment om te ontspannen en te genieten door te kijken naar iets moois. Even wegdromen in een kleurenpracht, een vorm en de schoonheid van een plant of boeket ervaren. In de wachtkamer of ontvangsthal een prettig gevoel krijgen, want het ziet er zo fris, kleurrijk en verzorgd uit. Juist die ene winkel binnen gaan, want het oogt er zo gezellig en uitnodigend. Wij denken graag met uw mee om uw organisatie aan te kleden met zijden bloemdecoraties.