Zijden bloemstukken huren

Voor een volledig overzicht van onze bloemstukken verwijzen wij u door naar de webwinkel onder bloemstukken huren. De prijzen van de bloemstukken en bloesembomen zijn per maand weergegeven. De prijs is afhankelijk van de grootte, het aantal stukken en het aantal wisselingen per jaar.

Wisselservice Zijden Bloemstukken

Voor een zakelijke wisselservice komen wij graag bij u langs om u te adviseren en een offerte uit te brengen. Wij denken graag met u mee over de aankleding van bloemen en beplanting binnen uw organisatie. Wij hebben een groot assortiment in zijden bloemen en kunstplanten en daarbij behorende zuilen potten vazen schalen. Wij garanderen u de beste kwaliteit en service.
 

Feestelijke aangelegenheden

Elromarte Bloemstukservice heeft mooie en creatieve ideeën met betrekking tot feestelijke aangelegenheden. Wij willen uw zorg met betrekking tot de aankleding graag uit handen nemen. Onze creaties geven een levenslang aandenken aan deze speciale dag.
 

Wandstukken

Elromarte vervaardigt wandstukken omdat in sommige gevallen (detailhandel) dit een ruimtebesparende decoratie is. Echter, bedenkt u zich dat deze wanddecoraties ook aan het plafond kunnen hangen of dat wij hiervan schotten kunnen maken ter afscheiding van ruimtes (o.a. in bedrijven / restaurants / terras).

Richtprijzen

tafelstukken tot ca 30 cm hoog € 29,95 per maand
baliestukken van ca 40 hoog € 39,95 per maand
bloemstukken van ca 50 hoog € 49,95 per maand
60/70 hoog 59,95  per maand
70/80 hoog € 69,95 per maand
100 hoog € 89,95 per maand
bloemstukken groter dan een meter op aanvraag
Meerdere bloemstukken huren : prijs op aanvraag