Uw winkelwagen:

geen artikelen


Wisselservice Zijden Bloemstukken

Binnen elk bedrijf zijn bloemen en planten onmisbaar. Het zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw organisatie en voor een aangename werkomgeving.

Met de wisselservice van Elromarte Bloemstukservice bent u voor elke gelegenheid en voor elk seizoen verzekerd van een prachtig bloemstuk dat sfeer en uitstraling in uw organisatie garandeert. In elke organisatie is wel een bloemstuk in de entree of ontvangstruimte te vinden, in elke hotelkamer, hal, showroom, wachtkamer, huis, beurs, evenement, balie, bruiloft of in een vergaderzaal.

Bij een wisselservice van zijden bloemstukken betaalt u maandelijks een klein bedrag ten opzichte van de koopprijs. De prijs is afhankelijk van het aantal keren dat u wilt wisselen per jaar en de grootte van uw order. Wij bieden een breed assortiment in bedrijfsboeketten, (UV-weerbestendige) kunstbeplanting, kunstbomen, kunstwerken en andere docraties. Maatwerk, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs om het concept met u te bespreken, een beplantings-/bloemstukken-plan op te stellen en aan de hand daarvan een offerte uit te brengen.

     

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte duurzame bedrijfsboeketten in elk formaat en compositie.

De succesformule van zijden boeketten en kunstplanten:

Missie

Elromarte bloemstukservice decoreert organisaties op een duurzame en innovatieve manier met zijden bloemstukken. Wij willen een duurzame bijdrage leveren in de uitstraling van uw organisatie met ons kostenbesparende concept en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers creëren.

 Voordelen van onze boeketten:

Bij een wisselservice bezorgen wij de stukken ter plekke en komen deze na de afgesproken periode weer vervangen.